blank

Dust Stop

Dust Stop este o descoperire importantă care presupune revoluţionarea domeniului de eliminare a prafului de pe drumurile construite precum şi soluţionarea problemelor de interes mondial privind substanţele nocive pentru soluri.

Dust Stop este cea mai recentă soluţie din domeniul de eliminare a prafului, datorită ingredientelor naturale, a durabiliăţii, a accesiblităţii sale de aplicare şi a eficacităţii absolute.

 

Produsul este obţinut din compuşi 100% naturali, nu conţine aditivi anorganici, materiale toxice, polimeri chimici nocivi, săruri sau uleiuri, iar performanţele sale au fost dovedite pe toate planurile.
Acum, nu mai este nevoie să contaminaţi drumurile publice şi proprietăţile adiacente şi nici apa de adâncime cu toxine şi alte produse cu compuşi nocivi, care sunt folosiţi în prezent, în dauna sănătăţii şi a prezervării solurilor la nivel mondial, a faunei, florei, aerului, a faunei acvatice şi, nu în ultimul rând, a omenirii.

 

Produsul Dust Stop este obţinut integral din pietrişuri şi minerale naturale, fiind sigur pentru mediul înconjurător. Aceste materiale bazate pe substanţe naturale conţin anumite proprietăţi unice de îmbinare şi factori de reţinere a umezelii, pe care alte produse nu le conţin. Dust Stop a fost special conceput pentru a permite formarea rapidă a peliculei de drum, pentru aderenţa superioară a acesteia, absorbţia umezelii, flexibilitate şi capacitate sporită de îmbinare. Pentru ca Dust Stop să fie şi mai eficient, a fost conceput pentru a fi utilizat la temperaturi ridicate, medii şi scăzute, putând fi utilizat şi în alte situaţii

Solutii Pentru Natura.

Firma noastră deţine exclusivitate în aplicarea acestei enzime în Romania şi vă stă la dispoziţie pentru a rezolva problemele drumurilor, la preţuri decente şi maximă garanţie a calităţii.

Formula unică a produsului Dust Stop a fost obţinută în urma unor studii şi cercetări amănunţite, fiind un produs 100% natural, reutilizabil, conform standardelor în vigoare şi nedăunător mediului înconjurător. Numărul foarte mare de aplicaţii ale produsului la nivel mondial este reprezentativ şi în continuă creştere, dar cel mai important lucru pentru planeta noastră este că orcine şi orice poate benefcia de pe urma utilizării produsului Dust Stop, comparativ cu metodele anterioare, care dăunau pământului şi care acum pot fi eliminate prin utilizarea lui Dust Stop.

 

Efectele dăunătoare ale contaminării cu praf asupra animalelor şi a păsărilor din întreaga lume cresc semnificativ din cauza dezvoltării a noi drumuri în jurul ecologiei fragile a pământurilor de la ferme şi a zonelor de păscut. Dezvoltarea acestor drumuri a ridicat de curând preocupări majore, materia particulară suspendată implicată în contaminarea cu praf, a poluat zonele cu animale si pasări având un efect costisitor din punct de vedere financiar cât şi al sănătăţii publice.

 

 

Folosirea acestor drumuri în interiorul şi în jurul zonelor cu animale produce materie particulară suspendată sub forma de particule PM 2.5 si PM 10.
Aceste particule foarte fine de praf sunt apoi răspândite în mod aleatoriu prin mediul înconjurător poluând aerul, mâncarea şi apa. Acest lucru are un efect dăunător pentru sănătatea animalelor şi poate însemna costuri medicale suplimentare suportate de către proprietar al carui fermă este ameninţată şi ulterior vătămata.

 

Mai important, ingestia particulelor de praf toxic de către animale si păsări conduce la o contaminare a mâncării pe care o consumăm noi oamenii.
Acest lucru, la rândul lui produce numeroase efecte negative asupra sănătaţii oamenilor din lume. Praful provenit de la oricare dintre aceste surse poate provoca afecţiuni precum bronşită, astm, alergii, cancer şi boli de plămâni.
Produsele actuale de control al prafului pot controla uneori praful dar din păcate conţin chimicale toxice proprii. Acest lucru reduce cantitatea de materie particulară suspendată din aer dar e o sursă de poluare individuală şi mai dăunătoare decât praful în sine. Avantajele folosirii lui Dust Stop pe drumuri înăuntrul si împrejurul zonelor cu animale sunt incomparabile.
Dust Stop elimină toate efectele dăunătoare a contaminarii prafului şi nu conţine absolut nici un material anorganic făcându-l produsul ideal pentru uz direct, controlând praful care ar putea fi ridicat.
Dust Stop este 100% biodegradabil şi ecologic şi nu va avea nici un efect negativ când este folosit în interiorul şi împrejurul fermelor cu animale si păsări, pe drumurile dintre solele de culturi agricole cât şi orice alte drumuri de pământ, generatoare de praf.

Sistem Construct