Sistem construct

EartZyme

În cele ce urmeaza va vom prezenta succinct, “EARTHYZME” enzima de stabilizare a solului in vederea obtinerii unui drum rutier circulabil pentru orice tip de autovehicule, cu o garantie de 3 ani .

“EarthZyme” a fost creată în urma cu 15 ani si de atunci a fost folosită in ţări din intreaga lume printre care Canada, SUA, China, Brazilia, India si Indonezia cât şi în Europa, fiind recunoscută ca fiind cea mai adecvata solutie pentru astfel de drumuri si totodata una care protejeaza mediul inconjurator.
Avand caracteristica de “DustStop” (stoparea ridicarii prafului), drumurile construite cu EarthZyme sunt protejate impotriva ridicarii prafului chiar si in cazul unei masini care circula cu viteza mare.

 

EarthZyme a fost facuta ca sa imbine cele mai bune proprietati ale pamantului pentru a atinge urmatoarele beneficii:

 

  • ajuta la formarea unor legaturi stranse de tip ionic intre trombocitele ce se regasesc in chimia pamantului pentru a face fata acelor componente care sunt mai slabe si instabile, asigurând interactiunea macromoleculelor ca rezultat al separari moleculelor de apa;
  • controlează ciclurile de hidratare si deshidratare in decursul intregului proces de constructie si stabilizare, prin rezistenta la apa a matricei solului la patrunderea acesteia;
  • creste utilitatea solului in procesul de umezire. Prin umectarea solului particulele fine din compozitie dispar crescand astfel duritatea la contactul cu alti componenţi ai produsului;
  • ajuta la folosirea materialului integral de la locul de constructie, costul produsului fiind recuperat prin faptul ca nu mai este nevoie sa se achizitioneze mai multe materiale pentru a asigura o stabilitate si duritate cat mai buna, acestea fiind atinse prin folosirea EarthZyme impreuna cu compozitia solului. Aceasta economie care se face in privinta altor materiale straine zonei de lucru mareste “viata” pamantului si astfel cele mai bune componente chimice ale sale se pastreaza in conditii foarte bune;
  • reduce permeabilitatea solului, prin actiunea unica a enzimei va rezulta o structura mult mai rezistenta la apa. Ca rezultat pozitiv, prin capacitatea de rezistenta impotriva apei, este semnificativa intretinerea si serviabilitatea drumului oferita de EarthZyme ;
  • abilitatea de a sigila. Prin aceasta se asigura mentenanta pe termen foarte lung fara a mai fi nevoie sa se cheltuiasca sume imense de catre firmele de intretinere a drumurilor prin programele anuale dezvoltate sau turnarea frecventa a straturilor noi la cativa ani;
  • posibilitatea de a folosi EarthZyme prin tehnicile traditionale de stabilizare. Astfel prin folosirea enzimei alaturi de ciment nu numai ca se reduce volumul obisnuit de material dar creste duritatea exponential cu folosirea acestuia. EarthZyme poate fi utilizat impreuna cu tehnicile traditionale cum ar fi materialul reciclat de la un drum in constructie sau chiar cu materialele ce se gasesc la locul de lucru;
  • EarthZyme are efect asupra componentelor chimice din sol functionand ca un agent de imbunatatire a ionilor activi pentru a mari caracteristica de durabilitate a argilei.

Solutii Pentru Natura.

Firma noastră deţine exclusivitate în aplicarea acestei enzime în Romania şi vă stă la dispoziţie pentru a rezolva problemele drumurilor, la preţuri decente şi maximă garanţie a calităţii.

Alte aplicari ale EarthZyme:

 

DRUMURI MINIERE

Mineritul este o afacere periculoasa unde timpul nefolosit si echipamentele sunt de raspundere foarte mare. Costurile mari de intretinere a echipamentelor sunt obligatii ce sunt luate foarte in serios.
Prin tratarea cu EarthZyme a drumurilor de transport minier aceste probleme se rezolva. Se reduce costul echipamentelor, costurile sunt diminuate, optimizarea transportului materialului forat cat si a echipamentelor si muncitorilor, astfel costurile sunt reduse. Aceste aplicabilitati includ si industria transportului de materiale petrolifere, zone de munte, zone greu accesibile pentru orice mijloc de transport terestru.

 

PĂDURILE

Padurile si drumurile din exploatarile forestiere sunt zone naturale care au nevoie de solutii stabilizare a solului pe timp de ploaie. EarthZyme ajuta accesul pe orice tip de vreme pe orice tip de teren care pana acum era imposibil de patruns.

 

GROPILE DE GUNOI SI SPATIILE DE DEPOZITARE A DESEURILOR

Lumea din ziua de azi are de a face cu un stress foarte mare cand vine vorba de mediu, de protejarea acestuia importiva depozitarii cantitatilor enorme de gunoi si materiale dispensabile. Fiecare tara din lumea asta isi face probleme de acest gen si pe zi ce trece acestea sunt tot mai mari. Aceiasi problema este si cu resturile animaliere sau alte materiale chimice care sunt aruncate in diferite gropi de gunoi. Aceasta se datoreaza si faptului ca fiecare familie produce cantitati foarte mari de gunoi de toate categoriile si in proportii care au scapat de sub control.
Ce este de luat in seama este aceea ca gunoiul si deseurile din spatiile de depozitare sapa in pamant si ating nivelul panzei freatice ducand astfel la probleme ce pot afecta generatii intregi de acum incolo. Prin folosirea corecta a acestor spatii si „sigilarea” lor se rezolva aceasta mare problema existenta. Solutia este aici, functioneaza, este simplu de folosit si de aplicat, la un pret foarte bun.
EarthZyme este potrivit pentru indiguirea spatiilor de depozitare, fie ele reziduri toxice sau chiar apa pura, zonele sunt bine delimitate si ferite de contaminarea cu solutii nocive sau raspindirea acestora. Punctul cheie este acela ca EarthZyme creste impermeabilitatea in toate tipurile de sol fara sa tina cont de conditiile atmosferice.

Sistem Construct