blank

UltraZyme

UltraZyme este o super-concentraţie lichidă din mai multe enzime folosită pentru a curăţa uleiurile industriale, petele de grăsimi, agenţii degresanţi, scurgerile, canalele colectoare, bazinele de fermentare, dar şi în alte aplicaţii unde putem să includem şi gropile de depozitare a gunoiului.

În esenţă, UltraZyme este făcut din miliarde de celule vii care distrug compoziţia moleculară din substanţelor tratate. Proprietatea enzimei este aceea de a degrada conţinutul organic dăunator in particule mici de substanţă organică.

 

UltraZyme oferă deasemena si un control desăvârşit în privinţa mirosurilor rezultate din aplicaţiile enumerate mai sus. Prin acţiunea enzimelor, în timp ce transformă materialul la nivel de moleculă şi totodată transformă moleculele ce produc mirosurile neplăcute, într-o compoziţie organică care este 100% sigură pentru mediul inconjurător UltraZyme vine cu o aromă naturală cu miros proaspăt de verdeaţă care are proprietatea nu numai de a distruge dar şi de a înlocui moleculele ce produc mirosuri neplăcute cu altele frumos mirositoare ca şi produsele de acest tip, din magazinele de specialitate.
Se poate aplica folosind echipament de tip „spray” şi este eficient atât in apă dulce cât şi in cea sărată, la orice temperatură şi într-o arie foarte mare de PH-uri. De aceea UltraZyme poate fi utilizat într-o arie mare de procese ce includ si pe acela de remediere a solului din zonele afectate. Dovedind faptul că are o concentraţie pură şi sigură pentru mediu, UltraZyme este o substanţă biodegradabilă la 28 de zile după ce se aplică care digeră hidrocarburile, grăsimile şi uleiurile în proporţie de 60% la numai 5 zile de la aplicare. Din cauza simplicităţii cu care se aplică şi eficienţa pe care o are, UltraZyme va fi testul cel mai bun privind eficienţa în curăţarea materialelor şi remedierea mediului pentru multe generaţii de acum încolo.
Zone de aplicări posibile sunt în fabricile de preparare şi ambalare a produselor din carne (carne de pasăre, porc, oaie, peşte, etc), deversările necontrolate de petrol, scurgerile chimice, depozite de deşeuri. Este eficient la curăţarea deşeurilor colectate sau întamplator formate, sistemele de filtrare, filtre bilogice, fose septice.
UltraZyme este 82% biodigerabil în numai 14 zile de la folosire, ajungând la un procent de 100% in 28 de zile.

Solutii Pentru Natura.

Firma noastră deţine exclusivitate în aplicarea acestei enzime în Romania şi vă stă la dispoziţie pentru a rezolva problemele drumurilor, la preţuri decente şi maximă garanţie a calităţii.

Folosirea regulată ajută la:

 

 • Reducerea în totalitate a depunerile formate în staţiile de tratament a apei prin biodegradare ;
 • Produce o degradare optimizată a deşeurilor, incluzând material fecal, sânge şi grăsimi de la fabricile de tăiere şi preparare a cărnii şi de la fermele avicole;
 • Reduce concentraţia de sulfat de hidrogen care formează bacteriile si mirosurile neplăcute;
 • Ajută la digerarea microbilor si substanţelor anaerobe, creşte producţia de gaz metan folosind bacteriile metanogenice prin digerarea partială a acestora. Digeră hidrocarburile depozitate în mocirla din apa sarată şi de consum casnic şi din sol;
 • Distruge structura moleculară care produce mirosurile neplăcute;
 • Reduce nivelul BOD (Biochemical Oxygen Demand) prin descompunerea la nivel de enzimă sau convertirea impuritaţilor;
 • Distruge în totalitate impuritaţile ca un curăţător biodigerabil;
 • Digeră hidrocarburile, grăsimile, uleiurile până la 60% în primele 5 zile;
 • Digeră noroiul şi sedimentele în proportie de 40-60%;
 • Sigur de folosit, substanţă non-toxică, non-alergică şi ne inflamabilă;
 • Este compatibilă cu orice tip de mediu înconjurător;
 • Biodigeră impurităţile organice ;
 • Nu lasă alte reziduri decât apă şi oxygen;
 • Funcţionează la fel de bine, atât în apă sărată cât şi în apă dulce;
 • Funcţionează în sisteme aeriste sau lispite de aer.
Sistem Construct